Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 Onafhankelijk advies

Het is nog best lastig om te beoordelen of de auto en caravan voor jou een geschikte combinatie vormen. Caravantrekker kan je daar een onafhankelijk en persoonlijk advies over geven wat toegespitst is op jouw verwachtingen. Daarmee voorkom je een tegenvallende aanschaf en ga je straks met meer plezier op vakantie.

Trekadviesrapport

Als basis voor het advies gebruiken we een uniek en uitgebreid trekkrachtrapport. Hierin staat een analyse van de combinatie en een toelichting op de prestaties die je kan verwachten in de praktijk. Tevens zijn tips voor het rijden opgenomen die specifiek van toepassing zijn op de gekozen auto en caravan. Het rapport bestaat uit ongveer 14 pagina's in PDF en is goed printbaar zodat je het thuis rustig kunt doorlezen.

Persoonlijk advies

Heb je naar aanleiding van het toegezonden rapport nog vragen, dan kan je die per email aan ons stellen. Wij kijken dan naar de 'cijfertjes' en vanuit onze ervaring vertellen we wat e.e.a. in de praktijk zal betekenen. Een zeer waarde volle investering die je kan behoeden voor een tegenvallende aanschaf van een dure trekauto!

Nog waarde voller is de toelichting die we desgevraagd kunnen geven bij het verschil tussen twee verschillende combinaties. Vraag dan van beide een trekkrachtrapport op en mail ons je specifieke vragen. Dat kan natuurlijk ook een vergelijking zijn tussen je huidige auto en de trekauto die je op het oog hebt, of het verschil tussen twee caravans.

Bekijk een voorbeeld rapport

Kies hieronder een auto en caravan en in het volgende scherm kan je de belading en andere gegevens aanpassen aan jouw situatie. Heb je de juiste gegevens ingevuld, vul dan je email adres in en tegen een vergoeding van 5 euro per aanvraag, wordt het PDF-rapport direct toegezonden. De kosten voor het rapport kan je achteraf betalen via je eigen bank of met PayPal. Na betaling van het rapport is het persoonlijk advies uiteraard gratis.

Kies je auto en caravan:

Weet je niet precies welke auto of caravan je moet selecteren, bijvoorbeeld omdat het model ontbreekt, neem dan even contact op. Stuur een email met zoveel mogelijk gegevens die je wel weet (bijvoorbeeld ook de kenteken gegevens) en we sturen, indien mogelijk, het rapport inclusief de factuur toe.

Actueel

Caravan ervaringen
Bevalt jouw caravan en ben je tevreden over de kwaliteit? Wij, en vele anderen, zijn benieuwd naar jouw gebruikerservaring met je caravan.

Op Maat caravantraining 1:1
Een dagdeel prive caravantraining al vanaf 169,- Euro. Twee bestuurders dagtraining 284,- Euro.Tsss! Nee, puur privé les die dag!

Aantal berekeningen:
34.690.233


Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap