Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 

Trekkrachtberekeningen

In het online trekkracht programma worden de prestaties van de combinatie voorspeld. Selecteer de eigenschappen van de auto en welke berekening je wil maken. Je krijgt dan een advies over de samenstelling van de combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

Selecteer de trekauto
Merk auto
Type
Bouwjaar
Brandstof
Transmissie

Lees voor een beter begrip de toelichting bij de berekeningen!

Een uitgebreid rapport met complete uitleg van alle prestaties op de weg en een uitgebreide analyse van de stabiliteit kan je opvragen na het selecteren van een combinatie. Klik hier voor een voorbeeld van dit trekadviesrapport.


Klik hier voor een voorbeeld berekening

Tip: De berekeningen zijn het meest waardevol door je huidige combinatie te vergelijken met een nieuwe.

Twee auto's vergelijken? Maak eerst een berekening van je huidige trekauto en caravan. Daarna kan je een toekomstige trekauto selecteren en deze vergelijken. De verschillen staan dan keurig naast elkaar.

Ben je op zoek naar een andere caravan? Selecteer dan eerst hierboven je huidige combinatie. Kies dan daarna een nieuwe (toekomstige) caravan en vergelijk de verschillen.

Benieuwd naar de prestaties met een camper? Maak dan dezelfde berekening met een kampeerauto.

Solo prestaties bereken je op Topsnelheid.nl

Hulp nodig bij een berekening of mis je een bepaalde auto of caravan? Vraag advies en neem contact op!

Trekauto
ervaringen

Lees de gebruikers-ervaringen met een auto en caravan.

Kies een auto:


Nieuwste:

Inmiddels 6721 Nederlandstalige en 4217 Engelstalige gebruikservaringen geplaatst. Zie het complete overzicht.

Actueel

Trekadviesrapport
Van elke combinatie is een uniek 15 pagina's tellend trekadvies op te vragen met een exacte analyse van een auto en caravan. Bovendien krijg je daarbij persoonlijk advies met antwoorden op je vragen.

Caravan ervaringen
Bevalt jouw caravan en ben je tevreden over de kwaliteit? Wij, en vele anderen, zijn benieuwd naar jouw gebruikerservaring met je caravan.

Aantal berekeningen:
32.019.835Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen    Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap