Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 


GebruikerservaringenTrekkrachtberekening auto & caravan

 

Bereken de prestaties van uw combinatie!

Kies een auto en caravan:

U kunt kiezen uit 8532 auto's (2537 nieuwe auto's en 5995 oudere modellen) en 5598 verschillende caravans. Oudere modellen auto's en caravans staan onderaan de lijst. Staat uw model er niet bij kies dan het model of type dat het meest overeenkomt en pas daarna in de berekening de gegevens aan. Standaard beladen we de caravan met 250 kg indien toegestaan en de auto met 150 kg (bovenop het rijklaar gewicht) maar dit kunt u in de berekening aanpassen aan uw eigen situatie.

Een uitgebreid rapport met complete uitleg van alle prestaties op de weg en een uitgebreide analyse van de stabiliteit kunt u opvragen na het selecteren van een combinatie. Klik hier voor een voorbeeld van dit trekadviesrapport in PDF.

* Deze gewichten zijn het rijklaar gewicht (volle gasflessen, watertank en kabel haspel).

Tip:

De berekeningen zijn het meest waardevol als u uw huidige combinatie vergelijkt met de nieuwe. De gevonden verschillen merkt u in de praktijk.

Maak eerst een berekening van uw huidige trekato en caravan. Daarna kunt u uw toekomstige trekauto selecteren en vergelijken. De verschillen staat dan keurig naast elkaar.

Bent u op zoek naar een andere caravan? Selecteer dan eerst uw huidige combinatie. Kies dan daarna uw nieuwe (toekomstige) caravan en vergelijk de verschillen.

Staat het nieuwste model auto er niet bij, laat het ons weten!


   Regelgeving     Over auto's & caravans   Tips bij het rijden     Berekeningen     Reviews   Keuzewijzers   Advies    Cursussen    Forum