Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 

Trekkrachtberekeningen

In het online trekkracht programma worden de prestaties van de combinatie voorspeld. Selecteer een auto en caravan en u ziet de prestaties op de vlakke weg, in de bergen en u krijgt een advies over de samenstelling van de combinatie.

Selecteer een auto en caravan:

Oudere modellen auto's en caravans staan onderaan in de lijst. Staat uw model er niet bij kies dan het model of type dat het meest overeenkomt en pas daarna in de berekening de gegevens aan. Standaard beladen we de caravan met 250 kg indien toegestaan en de auto met 150 kg (bovenop het rijklaar gewicht) maar dit kunt u in de berekening aanpassen aan uw eigen situatie.

Een uitgebreid rapport met complete uitleg van alle prestaties op de weg en een uitgebreide analyse van de stabiliteit kunt u opvragen na het selecteren van een combinatie. Klik hier voor een voorbeeld van dit trekadviesrapport in PDF.

* Deze gewichten zijn het rijklaar gewicht (volle gasflessen, watertank en kabel haspel).


Klik hier voor een voorbeeld berekening

Tip: De berekeningen zijn het meest waardevol als u uw huidige combinatie vergelijkt met de nieuwe.

Twee auto's vergelijken? Maak eerst een berekening van uw huidige trekato en caravan. Daarna kunt u uw toekomstige trekauto selecteren en vergelijken. De verschillen staat dan keurig naast elkaar.

Bent u op zoek naar een andere caravan? Selecteer dan eerst hierboven uw huidige combinatie. Kies dan daarna uw nieuwe (toekomstige) caravan en vergelijk de verschillen.

Benieuwd naar de prestaties met een camper? Maak dan dezelfde berekening met een kampeerauto.

Solo prestaties berekent u op Topsnelheid.nl

Hulp nodig bij een berekening of mist u een bepaalde auto of caravan? Vraag advies en neem contact op!

Trekauto
ervaringen

Lees de gebruikers-ervaringen met een auto en caravan.

Kies een auto:


Nieuwste:

Inmiddels 6497 Nederlandstalige en 4146 Engelstalige gebruikservaringen geplaatst. Zie het complete overzicht.

Nieuw(s)

Trekadviesrapport
U kunt van elke combinatie een nieuw 15 pagina's tellend trekadviesrapport opvragen met een exacte analyse van uw auto en caravan. Bovendien kunt u daarbij persoonlijk advies krijgen met antwoorden op uw vragen.

De reis een last?
Geef uzelf en uw partner meer zelfvertrouwen en reisplezier. Volg een caravancursus Op Maat. Al v.a. 169.

Aantal berekeningen:
25.074.072Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen    Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap