Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 


GebruikerservaringenTrekkrachtberekening auto & caravan

 

Bereken de prestaties van uw combinatie!

Kies een auto en caravan:

U kunt kiezen uit 8336 auto's (2731 nieuwe auto's en 5605 oudere modellen) en 5588 verschillende caravans. Oudere modellen auto's en caravans staan onderaan de lijst. Staat uw model er niet bij kies dan het model of type dat het meest overeenkomt en pas daarna in de berekening de gegevens aan.

Standaard beladen we de caravan met 250 kg indien toegestaan en de auto met 150 kg (bovenop het rijklaar gewicht) maar dit kunt u in de berekening aanpassen aan uw eigen situatie.

* Deze caravan gewichten zijn het rijklaar gewicht (volle gasflessen, watertank en kabel haspel).

Tip:

De berekeningen zijn het meest waardevol als u uw huidige combinatie vergelijkt met de nieuwe. De gevonden verschillen merkt u in de praktijk. Een uitgebreide toelichting en uitleg vindt u in advies rapport! Klik hier voor een voorbeeld van dit PDF advies rapport.

Maak eerst een berekening van uw huidige trekato en caravan. Daarna kunt u uw toekomstige trekauto selecteren en vergelijken. De verschillen staat dan keurig naast elkaar.

Bent u op zoek naar een andere caravan? Selecteer dan eerst uw huidige combinatie. Kies dan daarna uw nieuwe (toekomstige) caravan en vergelijk de verschillen.

De berekening kunt u ook downloaden en zelf uitprinten. Klik hier voor een voorbeeld in PDF.

 


 
 
   Regelgeving     Over auto's & caravans   Tips bij het rijden     Berekeningen     Reviews   Keuzewijzers   Advies    Cursussen    Forum