Caravantrekker.nl

MTM rijbewijs B

Patrick De Bruyne vraagt op 29 juli 2018:

Hallo,
Vooreerst proficiat met jullie geweldige site !
Ik overweeg een nieuwe wagen te kopen voor onze caravan (Beyerland HK 440sport) maar ik vind vaak de laatste specificaties (type, motor, etc van de wagen) niet steeds terug in jullie lijst. Kan ik hierover een gepersonaliseerde vraag-rapport stellen-bekomen aub? Ik betaal graag de vergoeding hiervoor !
Mvg,
Patrick De Bruyne
B Wanzele

Het zou mij plezieren.

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Caravantrekker (Menno) antwoordt op 29 juli 2018:

Als de gegevens van een auto ontbreken dan kan je dat melden en dan bekijk ik of de auto toegevoegd kan worden. Wil je een uitgebreid adviesrapport ontvangen ontvangen dan kan dat altijd door een mail te sturen naar menno@cavantrekker.nl met zoveel mogelijk gegevens daar in (zie ook ‘advies’ boven in het menu). Ook dan zal ik op zoek gaan naar de gegevens van de ontbrekende auto. Soms is daar echter niet aan te komen en lukt het dus niet om een betrouwbaar rapport op te stellen.


Reageren kan niet meer!

Terug naar het overzicht van vragen

Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Informatie

Veel antwoorden op vragen zijn te vinden via het informatie overzicht.

Onderwerpen

Voorbeeld Trekrapport

Het Trekrapport heeft de vorm van een E-book met gemiddeld zo’n 30 pagina’s. Bekijk voor een impressie het voorbeeld voor mijn eigen combinatie.

Caravan (te?) zwaar

Bij het uitzoeken van een nieuwe caravan kijken we natuurlijk naar het gewicht. Maar als we dan echt gaan rekenen doen we dat toch vooral met centen in plaats van met kilo’s.

Genuanceerd advies

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde Trekrapport een E-book is met zo'n 30 pagina's vol met informatie.

 

Adviesrapport

Download het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

©2024 Caravantrekker