Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blogs Tests Reviews Advies Vragen Menu

Ebike mee op het dak

Kees en ineke vraagt op 20 April 2019 om 13:11:

Wij willen op het dak van onze Skoda Octavia station 2 Ebike s meenemen, en zien overal dat alleen de giraffe daklift fietsendrager geschikt zou zijn. De e bike's wegen elk 23 kg. Wie heeft ervaring en een goed advies?

En waar kunnen we terecht voor aanschaf en advies?

Bij voorbaat dank

Naar laatste bijdrage

Reacties:

TheoS antwoordt op 20 April 2019 om 21:40:

Google op "giraffe daklift fietsendrager" en je vindt adressen waar hij te koop is. Ook vind je een aantal beoordelingen. Hij is ook te koop onder de naam "Fischer"

Hij mag max 30 kg. dragen. Is "2 x 23 kg" niet een beetje hoog?


PieteR antwoordt op 20 April 2019 om 21:47:

http://dijkmanautomaterialen.nl , onder "transport"

Mag ik iets ondeugends vragen?
Worden jullie niet op goegel toegelaten?


Jan Teepe antwoordt op 21 April 2019 om 12:49:

Ik kan je maar 1 goed advies geven en dat is bezint voor u begint. Maak bijv. een proefopstelling van een afvalcontainer en probeer een elektrische fiets op deze te zetten. En bedenk dan daarbij, dat je dit 2 maal voor het opladen, 2 maal voor het uitladen, weer 2 maal voor het opladen en weer 2 maal voor het uitladen moet gaan doen voor 1 fietstochtje. En daarbij, dit is toch een caravansite, dus ga ik er vanuit, dat je een trekhaak op de auto hebt zitten. En een caravan hebt waarop je er bijv. 1 voorop de dissel- en 1 op de achterwand kunt plaatsen.Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2019 Caravantrekker