Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blogs Tests Reviews Advies Vragen Menu

Tijdelijke stalling in Zuid Spanje

JHN vraagt op 29 April 2019 om 15:26:

Wij willen na 6 wkn rond zwerven in Zuid Spanje onze CV ergens laten staan en in september weer oppikken voor retour 3 wkn via Portugal naar NL.
Wie weet een veilig adres?

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Andreas-NL antwoordt op 04 May 2019 om 19:49:

Ik had je graag geholpen want ik overwinter in Z.-Spanje maar neem de caravan nog steeds mee naar huis. Maar vrienden laten wél de caravan achter, bijv. bij La Dama in Elche en zijn daar zeer tevreden over maar helaas heb ik al een paar maal gehoord dat men daar vol zit...
Mocht ik nog iets horen, dan meld ik me wel..


Jan Teepe antwoordt op 06 May 2019 om 14:50:

Houd er rekening mee, dat uw caravan in het buitenland maar een halfjaar, per jaar, verzekerd is door uw NL verzekeraar. Als uw caravan langer dan deze periode in het buitenland, in dit geval Spanje/Portugal verblijft, dient u een extra verzekering voor de caravan in Spanje/Portugal af te sluiten, als u verzekerd wilt blijven.Een allrisk caravan verzekering is moeilijk te vinden in Spanje. Er zijn wel caravan stallingen die uw caravan verzekeren tijdens de stallingsperiode. Doe wel navraag naar de dekking van deze stallingsverzekering. Vaak laat die dekking te wensen over. En gewoon met behulp van Google een caravanstalling zoeken in de buurt waar u die wilt. Er zijn er genoeg, maar er is ook veel vraag naar stalling, dus goed informeren. En dat kan veelal in het Engels/Duits/Frans.Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2019 Caravantrekker