Caravantrekker.nl

Airco

Jean claude vraagt op 25 september 2015:

Heeft er iemand ervaring met de mobiele raamairco van de firma cleanairstore.nl. Model AC2400 of AC7000.

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Rob N antwoordt op 25 september 2015:

Deze zijn van eurom, kijk eens op hun site vind je wat meer info. heb zelf ook lang over gedacht om er daar 1 aan te schaffen.
Het is een internetwinkel dus als er wat mee is kan je niet ff terug dus dat houdt mijn nog steeds een beetje tegen.
succes.


JT® antwoordt op 25 september 2015:

op caravanforum.nl is er het nodige over geschreven. Zoals zo vaak veel voor- en tegenstanders. Service en garantie schijnen niet het sterkste punt te zijn van dit internetbedrijf. Maar heb geen persoonlijke ervaringen.
vrgr
JT®


Debouncer antwoordt op 26 september 2015:

Die raamairco is een product van Euromac. En als de internetshop al slechte service geeft, dan ga je dat in het kwadraat meemaken bij Euromac. Dat bedrijf is in feite alleen maar een bedrijf dat allerhande rotzooi uit China importeert en totaal geen verstand heeft van wat ze verkopen. Bovendien deze week in de KCK: Iemand die klaagt over deze airco's als zeer luidruchtig.


jean claude antwoordt op 26 september 2015:

Heb de info ook gelezen over de airco in de KCK.
Contact opgenomen met het bedrijf en de vraag gesteld of dit produkt te bezien is en ook om de werking te bekijken. Maar daar wordt niet over teruggemaild, de persoon van deze firma die spreekt onmiddellijk over het bedrag te storten en dat na ontvangst van het bedrag de airco opgestuurt wordt. Ook 1 maand de tijd om terug te sturen indien het produkt niet voldoet. Het staat ons niet aan en we gaan er niet op in. Vind dit toch géén 100% service. Toch bedankt allen voor jullie reaktie


Alfred antwoordt op 26 september 2015:

Van den Hil klimaat service in Middelharnis verkoopt ze ook,ze leveren en installeren airco's
Dus ik neem aan dat je ze daar ook wel kan bezichtigen


Jan@ antwoordt op 27 september 2015:

Kennissen van ons hebben een raam-airco, weet niet of hetzelfde merk. Werkt goed is alleen loeizwaar ca 40 kg en beide units kunnen niet van elkaar losgekoppeld worden om het gewicht in ieder geval te kunnen halveren.


Debouncer antwoordt op 27 september 2015:

Ik kan alleen maar zeggen: ga met dit bedrijf niet in zee. Had een aggregaat van hun. Was het startkoord wat gerafeld. Vroeg of zij het konden maken en gelijk een servicebeurt geven. Einde van het liedje was dat het hele ding kapot was en onder de olie zat. De transporteur kreeg de schuld. Bij hun was hij in perfecte staat weggegaan. Toen ik vroeg hoe het dan zat met die volkomen verrot gedraaide schroef van de mantel wisten ze niet zo snel een antwoord te geven.


RonaldS antwoordt op 27 september 2015:

Ik heb er ook een in bezit. Erge herrie vindt ik wel meevallen en er ook niemand over gehoord. Totaal gewicht circa 24 kg en is in 2 delen met een flexibele pvc kabel verbonden. Uiteraard is de koelende werking in onze caravan inderdaad krap bemeten, Adria 492 PU, maar laat wel de temperatuur heerlijk zakken. De service? heb in 2 e-mails een vraag gesteld in daarop keurig antwoord gehad. Op You Tube vindt je een duidelijk instructiefilmpje


robburstner antwoordt op 28 september 2015:

Ik heb een AC2400 en ben er tevreden over. Hij koelt trager dan een zwaardere airco, maar bij ons staat het de hele dag aan. In Spanje houden wij de caravan goed koel, snachts moet ie uit omdat het echt koud wordt. Hij koelt minder goed dan een dak airco, maar verbruikt dan ook weer minder stroom.

Geluid binnen kon wat rustiger, geluid buiten valt eigenlijk mee. 1 klacht gehad van een buurman terwijl de airco nog niet eens aan stond. Toen de airco verplaats naar de andere zijde, dit ook aangegeven bij de andere buren. Die vroegen zich na een paar nachten af of wij de airco wel aan hadden, ze hadden geen last van geluid.

Nadeel: split unit, niet los te koppelen en zwaar gewicht op de achterbank.


Peter antwoordt op 21 juli 2020:

Voor mensen die dit topic nog eens openen om wat informatie te vinden over deze AC2401.
Hij maakt erg veel geluid en koelt weinig. Het zou mooier zijn wanneer dit net andersom zou zijn. De buitenunit maakt dusdanig veel lawaai dat de meeste buren dit niet als prettig ervaren. Dat er weinig van gezegd wordt komt meer doordat mensen dat niet durven.
Verder hoef je van de levensduur ook niet veel te verwachten. 4 keer 3 weken zomer is al heel wat.
Ze staan meestal bij bosjes op Marktplaats, met als reden: we hebben toch gekozen voor... Dit zegt wel genoeg.


Reageren kan niet meer!

Terug naar het overzicht van vragen

Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Informatie

Veel antwoorden op vragen zijn te vinden via het informatie overzicht.

Onderwerpen

Hoe meer PK's, hoe beter?

Folders staan vol met technische gegevens. Waarop moet je letten als je een trekauto koopt? En wat is belangrijker, koppel of vermogen?

Gastenboek

Lees de beoordelingen van gebruikers die het Trekadvies hebben gekocht.

Donatie

Onafhankelijke informatie op internet kan niet gratis zijn!

 

Adviesrapport

Download het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

©2024 Caravantrekker