Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Blogs Informatie Tests Reviews Advies Vragen Menu

Advies

Het doel van Caravantrekker is dat je met meer plezier onderweg bent met je caravan. Dat kan met een goede combinatie waar je goed mee om kan gaan.

Ontspannen op reis op elke weg

Onafhankelijk advies

Ondanks alle gratis informatie op internet en subjectieve beoordelingen van gebruikers is het nog best lastig te beoordelen of de auto en caravan een geschikte combinatie vormen die voor jou geschikt is. Caravantrekker kan je daar een onafhankelijk en persoonlijk advies over geven wat toegespitst is op jouw verwachtingen. Daarmee voorkom je een tegenvallende aanschaf en heb je straks meer plezier op vakantie.


Trekadviesrapport

De basis voor het advies is het unieke en uitgebreide trekadviesrapport. Hierin vind je een veel uitgebreider en meer genuanceerd advies dan in de online berekeningen mogelijk is. In een goed te printen PDF-bestand van zo'n 18 pagina's krijg je tips bij het rijden en een complete uitleg van alle prestaties op de weg, in de bergen en een grondige analyse van de stabiliteit in relatie tot snelheid en belading. Om dat goed uit te leggen heb ik wat meer woorden nodig en vandaar dat ik aanraad het PDF-bestand te printen zodat je het gemakkelijk kan doorlezen.

Zekerheid voor 5 euro

De kosten voor het adviesrapport bedragen slechts 5 euro. Dit bedrag kan je achteraf betalen via je eigen bank of met PayPal. Een zeer waardevolle investering die je kan behoeden voor een tegenvallende aanschaf van een dure trekauto of caravan!

Bekijk een voorbeeld rapport

Persoonlijk advies

Heb je naar aanleiding van rapport nog vragen, dan beantwoord ik die graag. Vanuit mijn ervaring kan ik aangeven of de combinatie in de praktijk zal voldoen aan jouw verwachtingen. Na betaling van het rapport is het persoonlijk advies uiteraard gratis.

Automatische toezending

Selecteer hieronder je auto en verderop je caravan. Controleer daarna de gegevens en je ontvangt direct een email met een link naar het rapport.

Trekadvies


Persoonlijk aanvragen

Weet je niet precies welke auto of caravan je moet selecteren, bijvoorbeeld omdat het model ontbreekt, vraag dan per email het rapport aan. Stuur zoveel mogelijk gegevens over je combinatie:

Ik stuur dan de link naar het rapport, indien mogelijk, z.s.m. toe. Ook dan kan je de kosten (5 euro) achteraf betalen.

Caravantrekker Training Centrum

Naast een goede combinatie is het er goed mee om kunnen gaan misschien nog wel belangrijker! Om er ontspannen mee te kunnen rijden hebben we een aantal trainingen en cursussen ontwikkeld die via het Caravantrekker Training Center worden aangeboden.

 

Persoonlijk advies

Van elke combinatie is een uniek 18 pagina's tellend trekadvies op te vragen met een exacte analyse van een auto en caravan. Bovendien geven we je daarbij persoonlijk advies met antwoorden op al je vragen.

Slingeren

Waarom gaat een caravan slingeren? Een uitgebreid artikel over alle aspecten die van invloed zijn over het slingeren van de combinatie.

Bandenspanning

Hoe hoog moet de bandenspanning van mijn caravan zijn? Bekijk het in de Bandenspanningscalculator.


 

 

© 2004-2019 Caravantrekker