Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Home Informatie Tests Reviews Advies Vragen Menu

Advies

Het doel van Caravantrekker is dat je met meer plezier onderweg bent met je caravan. Dat kan met een goede combinatie, maar je moet daar ook goed mee kunnen omgaan.

Ontspannen op reis op elke weg

Onafhankelijk advies

Ondanks alle informatie hier op de site is het nog best lastig te beoordelen of de auto en caravan een voor jouw (reis)doel geschikte combinatie vormen. Caravantrekker kan je daar een onafhankelijk en persoonlijk advies over geven wat toegespitst is op jouw verwachtingen. Daarmee voorkom je een tegenvallende aanschaf en ga je straks met meer plezier op vakantie.

Bekijk een voorbeeld rapport

Trekadviesrapport

Als basis voor het advies gebruiken we een uniek en uitgebreid trekkrachtrapport. Hierin staat een analyse van de combinatie en een toelichting op de prestaties die je kan verwachten in de praktijk. Tevens zijn tips voor het rijden opgenomen die specifiek van toepassing zijn op de gekozen auto en caravan. Het rapport bestaat uit ongeveer 18 pagina's in PDF en is goed printbaar zodat je het gemakkelijk kunt doorlezen.

Zekerheid voor 5 euro

De kosten voor het adviesrapport bedragen slechts 5 euro. Dit bedrag mag je na ontvangst van het rapport betalen via je eigen bank of met PayPal. Een zeer waarde volle investering die je kan behoeden voor een tegenvallende aanschaf van een dure trekauto!

Persoonlijk advies

Heb je naar aanleiding van het toegezonden rapport nog vragen, dan beantwoorden we die graag. Wij kunnen dan vanuit onze ervaring aangeven wat de 'cijfertjes' voor jou in de praktijk betekenen. Na betaling van het rapport is het persoonlijk advies (per email) uiteraard gratis.

Vergelijking

Wellicht nog waarde voller is de toelichting die we desgevraagd kunnen geven bij het verschil tussen twee verschillende combinaties. Vraag dan van beide een trekkrachtrapport op en mail ons je specifieke vragen. Dat kan natuurlijk ook een vergelijking zijn tussen je huidige auto en de trekauto die je op het oog hebt, of het verschil tussen twee caravans. Uiteraard zijn dan de kosten 2x5 euro, maar dat is nog altijd heel wat minder dan de auto weer moeten inruilen omdat die niet bevalt.

Automatische toezending

Selecteer eerst je auto en daarna je caravan. Pas daarna in de online berekening je belading en andere gegevens aanpasen aan voor jouw situatie. Vul dan je e-mail adres in en het PDF-rapport wordt direct per email toegezonden.

Trekadvies


Persoonlijk aanvragen

Weet je niet precies welke auto of caravan je moet selecteren, bijvoorbeeld omdat het model ontbreekt, vraag dan per email het rapport aan. Stuur zoveel mogelijk gegevens over je combinatie:

We sturen dan, indien mogelijk, het rapport z.s.m. toe. De kosten (5 euro per aanvraag) kan je achteraf via de factuur betalen.

Caravantrekker Training Centrum

Naast een goede combinatie is het er goed mee om kunnen gaan misschien nog wel belangrijker! Om er ontspannen mee te kunnen rijden hebben we een aantal trainingen en cursussen ontwikkeld die via het Caravantrekker Training Center worden aangeboden.

 

Snelheden in Europa

Hoe hard mag je met de caravan in Europa rijden? En hoe zit het met de andere wettelijke bepalingen?

Persoonlijk advies

Van elke combinatie is een uniek 18 pagina's tellend trekadvies op te vragen met een exacte analyse van een auto en caravan. Bovendien geven we je daarbij persoonlijk advies met antwoorden op al je vragen.

Interview Caravantrekker

De website love2camp.nl heeft Menno geïnterviewd over het ontstaan van Caravantrekker en zijn visie.


 

 

© 2004-2018 Caravantrekker